Factory Rides löfte och mål

Factory Ride har som mål att alla kunder skall vara nöjda med sin mappning och känna deras mc har blivit roligare, starkare och bättre att köra efter ett besök i bromsbänken. Alla kunder skall lämna Factory Ride med en personligt optimerad och optimalt inställd motor i alla register. Alternativt kunna verifiera och veta motorn redan är så bra optimerad som det går om den är fint mappad sedan tidigare.

Jag är glad och tacksam för den fina respons jag får på de jobb jag gör och den positiva responsen kring min mappnings verksamhet på sociala forum. Det känns fantastiskt kul att mina kunder är så nöjda och glada efter genomförda mappningar i bromsbänken.

Det här är några exempel på vad mina kunder tyckt och skrivit på sociala medier efter de fått sina mc mappade i Factory Ride bromsbänken.

Suzuki GSX1000R Racer 2022 - Jerry Von Hauswolff
H-vete vad den går! Anders Norrman - vilket jobb du gjort med mappningen!. hojen drar som ett lok i alla register. Det finns ingen bättre i Sverige att lämna bort sin hoj till för injustering av insprutningen

Dennis Yamaha MT-07 2019

Super nöjd med hojen mjuk och trevlig att köra.

Mats Björk BMW S1000XR 2018

”Hej Anders, blev som en helt annan cykel, gick jämnt och fint hela registret.

Daniel Halling KTM 690 SMC R 2014

 ”Idag har jag hunnit provköra hojen en hel del. Det jag upplever är att den är fortfarande lite ryckig om man ligger under 3000 rpm vid jämn gas men jag tror att det är karaktären på motorn och att det inte går att få bort.Från 3000 rpm och uppåt så går den jämt och fint hela vägen. Gas responsen är mycket bättre och den svarar minsta lilla man rör på gasen oavsett varvtal och växel, vridet är även mycket bättre om man känner hur den drar från botten ända upp till varvstoppet.Jag är jätte nöjd med resultatet och hojen blev mycket roligare att köra.Hatten av för ett väl utfört arbete./Daniel”

Petros Constantinou Yamaha R1 - 2021

Anders är en man som står för sitt ord! En man som lägger mycket kärlek på sitt jobb! En man med yrkesstolthet. Lämnar du in din hoj till han så kommer han att förvandla den till ett vapen med precision. Rekommenderas starkt! .

Torbjörn Fherm - Suzuki GSXR 1000 - 2020

Kan verkligen rekommendera att mappa hos Factory ride han har en imponerande kunskap. Tack för det fina jobb du gjorde med min hoj.

Dimitri Milovanovic - Yamaha R6 - 2019 Racer

Tack Anders Norrman för ett proffsigt utfört arbete, alla krav samt frågor som jag har haft har du bemött väl till råge på det att du lyckas få upp mellan registret pass mycket på en redan mappad hoj.

"Ville bara säga att jag kört hojen nu, och den går som ett skållat jävla troll!


Tomas Hägerbaum - Kawasaki Z900 - 2021 Performance Edition

Nu kan inte våren komma fort nog! Lite lätt överväldigad över den kunskap du besitter. Känns väldigt tryggt att du mappar den. Lämna eran hoj hos Factory-Ride å ni får med ett riktigt proffs att göra!

Mikael Hietajärvi - KTM 1290R - 2017

Tack Anders! Kan säga att den går klockrent på alla varvtalen nu. Spinner som en katt...vrålar som ett Leijon ! Skillnaden är som natt och dag, känns som en helt ny cykel Brutal är bara förnamnet!! 😀🕺

Kenneth Nordström - BMW S100RR 2015 - 2017 Racer

"Bästa stället att mappa"

Ove Johansson - Aprilia Falco

Gammel Aprilian vart på lite finjustering hos bästa Anders Norrman i hans trolleriverkstad. Så nu går den som ett italienskt urverk.

Kommer att bli kul å testa å känna skillnaden på den när de blir lite varmare å nysopade vägar....
Tackar å bockar för grym service. Kan klart rekommendera denna man om man vill ha ut de sista ur sin älskade hoj. 😊


Cecilia Von Hauswolff - Husqvarna 701 - 2020

"Den här killen ska ni snacka med om ni behöver hjälp att optimera era hojar.

Anders är en rutinerad banräv som testat det mesta - snabb som attan är han också. Han förstår sig på motorcyklar och han är därtill ruskigt kompetent även tekniskt."

Jerry Von Hausswolff - KTM 690 - 2020

Kall, men skoj provtur på en krokig väg hem från kneget visar på ett mycket krispigare svar från motorn - överallt - och nu  ryter den ur hela vägen till varvstopp. Tidigare föll den platt och det slutade dra sista tusen varven sisådär. Den är sådär skoj som en motard skall vara, precis som den nya 690n borde vara från fabriken (med allt miljörelaterat i en kartong i säkert förvar, och injusterat enligt konstens alla regler).Jag är otroligt, otroligt nöjd. Hatten av! Jag rekommenderar *starkt* att låta Anders Norrman slå en kik på mappningen på din hoj.


Conny Brindesjö - Kawasaki Z1000 SX - 2014

Kan verkligen rekommendera Anders, otroligt kunnig och medhjälplig med allt och ger dessutom din hoj nytt liv!

Pierre Jansson Kawasaki Z1000 SX - 2019

Det är som att ha fått en ny hoj, skillnaden är enorm. Den drar iväg utan någon som helst tvekan oavsett start hastighet ända upp till varvstopp och har enormt mycket mer vridmoment och effekt nu.


Calle Berggren - Kawasaki Z1000 R - 2019

Hojen gick som en dröm idag. Jämn och mjuk, bra vrid genom hela registret. Väldigt linjär och fin. Inge drama, vädigt mjuk och fin...och arg när man vill det. En riktig vridmaskin!


Mattias Eliasson - Kawasaki Z900 - 2017

Stort tack Anders! 😊👌


Micke Nilsson - Yamaha R1 - 2015

Du e grym Anders Norrman  👌🏽😎